Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Liefde met hoofdletter L


De liefde. Het mooiste wat er is, maar ook het pijnlijkste. Tot mijn 33e ploeterde ik door relatieland. Ik ken elk liedje dat je kan spelen om je gebroken hart en alle emoties die daarbij horen te uiten vanbuiten.

In de zomer van 2013 ging mijn hart op slot. Ik ging op mannendieet. Het begon als een grap, maar werd me al snel menens. Door mezelf op mannendieet te zetten, legde ik de focus op mezelf waardoor ik eindelijk open wonden kon helen en inzichten kreeg in mezelf en mijn relatiepatronen. Het dieet duurde langer dan ik verwacht had, want ik had blijkbaar wel wat los te laten. Figuurlijk en letterlijk, want ik verloor èn destructieve patronen èn 15 kilo. 

In mei 2015 kwam ik mijn Liefde met hoofdletter L tegen. Vandaag geniet ik al 5 en half jaar van de meest liefdevolle relatie ooit. Een relatie met ruimte voor elkaar. Een relatie met veel respect. Een relatie met alles waar ik al jaren van droomde. 

Ik ben ervan overtuigd dat dit voor iedere straffe madam is weggelegd & dat je hiervoor niet op mannendieet hoeft te gaan.

Ik deel graag een aantal inzichten van mijn relatiepad met jou tijdens dit gratis webinar zodat jij ook aan de slag kan.

Je hebt een computer/tablet/smartphone nodig. Een klavier om via de chat met mij te babbelen en je eventuele vragen te stellen. De chat staat op privé zodat jij je boven alles veilig voelt tijdens dit webinar. Geluid zodat je mij kan horen. En natuurlijk een stabiele internetverbinding.

Liefs,
Lies

ps: Ik vertel je tijdens dit webinar ook over mijn nieuwe traject Liefde met hoofdletter L, een intiem & kwetsbaar traject van 8 weken waarin ik je laag per laag en stap voor stap  begeleid naar jouw liefde met hoofdletter L.
Lies Deboiserie is de Selflove queen van België.

Het is haar levensmissie om zoveel mogelijk straffe madammen opnieuw leren houden van zichzelf.

Met als achtergrond haar eigen processen en alle opleidingen die zij volgde, neemt zij je mee op pad. Een eigen unieke manier van werken dus.

Lies is empatisch, liefdevol, confronterend en alles wat ze vertelt, is praktisch toepasbaar. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je er ook effectief iets mee gaat doen.

Je vindt uiteraard ook meer informatie op

Facebook : 
https://www.facebook.com/LichtCoaching
Instagram : https://www.instagram.com/licht_coaching/
Website : https://www.licht-coaching.be/​


Deel dit webinar