Ontsnap aan jouw ratrace!

Schrijf je nu in!

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

AANMELDING BEVESTIGEN

Ontsnap aan jouw ratrace

Ik ben ervan overtuigd dat we onze eigen ratrace creëren. Op fysiek, mentaal en sociaal niveau. Jaren liep ik onbewust mee in de ratrace en dit wreekte zich. Hello burnout...

Stap voor stap en door eenvoudige andere keuzes te maken, ontsnapte ik aan mijn ratrace. Ik stapte eruite en creëerde een ritme voor mezelf dat mij en de mensen rond mij gelukkig maak.

In dit webinar geef ik je graag de oplossing voor 3 veelgemaakte fouten die ik zelf maakte, en die ik andere straffe madammen vandaag ook nog zie maken zodat jij eindelijk ook kan ontsnappen aan jouw ratrace.

Na het volgen van dit webinar heb jij de tools in handen om meer rust en ruimte te ervaren in je hoofd, hart en leven.

Zoals altijd is dit webinar praktisch, down to earth en ontzettend waardevol. Je neemt er  inzichten uit mee die je onmiddellijk kan gaan toepassen in je dagelijkse leven.

Een webinar is een online workshop van 1u. Het enige wat je nodig hebt is een computer/tablet, geluid zodat je mij kan horen, een klavier (om te kunnen chatten) en een goede stabiele internetverbinding. 

Ik deel heel graag mijn enthousiasme en energie met jou.

Ook al je er niet kan bijzijn, krijg je uiteraard een opname. Maar je doet er niet alleen mij, maar zeker ook jezelf een groot plezier mee door live aanwezig te zijn. Dan kan je me immers ook je vragen stellen!

Wees vooral welkom!

Liefs,
Lies
Lies Deboiserie is expert in andere straffe madammen leren houden van zichzelf.

Ze leerde dit zelf dankzij haar burn-out in 2010 en maakte er haar sterkte van. Lies werkt voornamelijk online.

Lies inspireert je tot het maken van andere keuzes. Je kan laagdrempelige cursussen volgen, lid worden van haar Selflove club of kiezen voor een online 1 op 1 trajecten. Voor ieder wat wils dus! 

Meer informatie vind je op Facebook of op de website!Deel dit webinar